Ωράριο Λειτουργίας: 09:00 - 16:00
Τηλέφωνο: 24210 87383

Πολιτική Aπορρήτου

H Εταιρεία «Λιακόπουλος Εισαγωγική» και το διακριτικό τίτλο «Λιακόπουλος» (εφεξής «Εταιρεία», «Υπεύθυνος Επεξεργασίας», «……(δ.τ.)……», «εμείς») σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού (EE) 2016/679 (εφεξής «ΓΚΠΔ»), το Ν. 4624/2019 και, εν γένει, τη σχετική νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, υπό την ιδιότητα του Υπευθύνου Επεξεργασίας, επιθυμεί μέσω της παρούσας Ειδοποίησης να ενημερώσει τα φυσικά πρόσωπα που επισκέπτονται τον ιστότοπό της  (εφεξής «Υποκείμενο των Δεδομένων», «εσείς») για την επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων.

Ι. Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε, για ποιους σκοπούς και ποιες είναι οι αντίστοιχες νομικές βάσεις

ΣΚΟΠΟΣ

ΣΥΛΛΕΓΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ

  1. Επικοινωνία (Contact Form, τηλέφωνο,  email)

Όνομα, επώνυμο,  διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που τυχόν περιλαμβάνονται στο μήνυμα του χρήστη

Άρθρο 6 παρ. 1 περ. β'  ΓΚΠΔ: η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την ικανοποίηση του αιτήματος του χρήστη.

  1. Newsletter

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Άρθρο 6 παρ. 1 περ. α'  ΓΚΠΔ : η συγκατάθεση του Υποκειμένου των Δεδομένων

  1. Εγγραφή μέλους

Όνομα, Επώνυμο, email, πλήρης ταχυδρομική διεύθυνση, κωδικός πρόσβασης (σε κρυπτογραφημένη μορφή)

Άρθρο 6 παρ. 1 περ. β'  εδ. β' ΓΚΠΔ: η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τη λήψη μέτρων κατ’ αίτηση του Υποκειμένου στο προσυμβατικό στάδιο.

  1. Αγορά προϊόντων (site)

Οι επισκέπτες μπορούν να πραγματοποιούν αγορά προϊόντων από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είτε έχοντας δημιουργήσει λογαριασμό, είτε ως επισκέπτες.

Με λογαριασμό: Ονοματεπώνυμο, πλήρης διεύθυνση χρέωσης, τηλέφωνο επικοινωνίας, προαιρετικά κινητό τηλέφωνο, περιοχή και φαξ, οποιαδήποτε άλλη πληροφορία συμπεριληφθεί στο πεδίο σημειώσεων και περιέχει προσωπικά δεδομένα.

Ως επισκέπτης: όλα τα παραπάνω, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email).

Σε κάθε περίπτωση, εάν η διεύθυνση αποστολής είναι διαφορετική από την διεύθυνση χρέωσης, θα συλλεγεί το ονοματεπώνυμο παραλήπτη, πλήρης ταχυδρομική διεύθυνση αποστολής, προαιρετικά, το όνομα της Εταιρείας.

Εφόσον η πληρωμή γίνει με πιστωτική κάρτα, θα συλλεγούν: αριθμός κάρτας,  ημερομηνίας λήξης, κωδικός επαλήθευσης (CVV2/CVC2), ονοματεπώνυμο κατόχου, email.

Στην περίπτωση που επιλεγεί τιμολόγιο ως τύπος παραστατικού, θα συλλεχθεί το όνομα της επιχείρησης, το ΑΦΜ της, το επάγγελμα και η Δ.Ο.Υ. στην οποία ανήκει.

Άρθρο 6 παρ. 1 περ. β'  εδ. β' ΓΚΠΔ: η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την ικανοποίηση του αιτήματος του χρήστη.

 

  1. Social Plugins

Μέσω των συγκεκριμένων πρόσθετων (plugins), μπορούμε να αποκτούμε πρόσβαση μόνο σε δημόσια κοινοποιημένες πληροφορίες στις αντίστοιχες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Η λειτουργία των plugins διέπεται από τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της εκάστοτε πλατφόρμας.

Άρθρο 6 παρ. 1 περ. α'  ΓΚΠΔ : η συγκατάθεση του Υποκειμένου των Δεδομένων, συνιστάμενη σε ρητή θετική ενέργεια του χρήστη (επιλογή του εκάστοτε εικονιδίου κοινωνικής δικτύωσης που μεταφέρει τον χρήστη στην αντίστοιχη πλατφόρμα).

 II.Για πόσο χρονικό διάστημα διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα σας
Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διάστημα απαιτείται βάσει του σκοπού για τον οποίον έχουν συλλεγεί, όπως αυτός έχει περιγραφεί στην ενότητα Ι, εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά από το νόμο.

Με τη συμπλήρωση της προβλεπόμενης περιόδου τήρησης τα δεδομένα σας θα  διαγραφούν αμετάκλητα ή θα καταστραφούν με ασφάλεια βάσει σαφώς ορισμένων προτύπων και προδιαγραφών με ευθύνη του Υπεύθυνου Επεξεργασίας.

ΙΙΙ.Σε ποιους γνωστοποιούμε ή/και διαβιβάζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα
Η Εταιρεία μας γνωστοποιεί τα προσωπικά δεδομένα σας σε εξουσιοδοτημένους υπαλλήλους της.

Επιπλέον, ενδέχεται να διαβιβάσουμε τα δεδομένα που συλλέγονται μέσω του παρόντος δικτυακού τόπου:

  1. Σε φορείς, στους οποίους ανατίθεται η εκτέλεση συγκεκριμένων εργασιών όπως,  ενδεικτικά  αλλά  όχι  περιοριστικά, πάροχοι προϊόντων ή/και υπηρεσιών πληροφορικής ή/και υποστήριξης πάσης φύσεως πληροφοριακών και ηλεκτρονικών συστημάτων και δικτύων, εταιρείες μάρκετινγκ, συμβουλευτικές εταιρείες. Οι συγκεκριμένοι φορείς παρέχουν επαρκείς διαβεβαιώσεις για την εφαρμογή κατάλληλων τεχνικών και οργανωτικών μέτρων, κατά τρόπο, ώστε οι επεξεργασίες δεδομένων να διενεργούνται σύμφωνα με  τις απαιτήσεις του ΓΚΠΔ και της συναφούς νομοθεσίας περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.
  2. Σε τρίτους, οι οποίοι αναλαμβάνουν να σας παρέχουν υπηρεσίες για λογαριασμό μας, όπως, ενδεικτικά άλλα όχι περιοριστικά, μεταφορικές εταιρείες.
  3. Σε εποπτικές, ανεξάρτητες, δικαστικές, εισαγγελικές, δημόσιες ή/και λοιπές αρχές ή φορείς ή μέρη στα οποία έχει ανατεθεί έλεγχος/παρακολούθηση των δραστηριοτήτων της Εταιρείας στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους.

ΙV.Τα δικαιώματα σας
 Ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων παρέχει μία σειρά δικαιωμάτων και επιλογών, που δεσμευόμαστε να ικανοποιήσουμε. Έτσι, μπορείτε να μας ζητήσετε:

  • να σας ενημερώσουμε σχετικά με τα δεδομένα που τηρούμε για εσάς και τον τρόπο με τον οποίο τα επεξεργαζόμαστε. Εφόσον το επιθυμείτε, θα σας παρέχουμε και αντίγραφο χωρίς δική σας επιβάρυνση. (Δικαίωμα πρόσβασης)
  • να διορθώσουμε ανακρίβειες ή λάθη, να συμπληρώσουμε ελλείψεις ή να επικαιροποιήσουμε τα δεδομένα σας. (Δικαίωμα διόρθωσης)
  • να διαγράψουμε δεδομένα, εφόσον δεν τα τηρούμε για κάποιο συγκεκριμένο, νόμιμο και δηλωμένο σκοπό. (Δικαίωμα στη λήθη ή Δικαίωμα διαγραφής)
  • να αναστείλουμε την επεξεργασία α)ενόσω αμφισβητείτε την ακρίβεια των δεδομένων, β)εφόσον κρίνετε την επεξεργασία παράνομη (αλλά δεν επιθυμείτε τη διαγραφή) , γ)όταν τα δεδομένα δεν είναι απαραίτητα για το σκοπό της επεξεργασίας και δ)για όσο χρονικό διάστημα τελεί υπό αμφισβήτηση κατά πόσο οι λόγοι για τους οποίους επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας υπερτερούν σε σχέση με αυτούς που επικαλείστε εσείς για να διακόψουμε οριστικά τη συγκεκριμένη επεξεργασία.
  • να εναντιωθείτε ανά πάσα στιγμή για λόγους που σας αφορούν στην επεξεργασία προσωπικών δεδομένων που πραγματοποιούμε ιδίως για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης ή για κατάρτιση προφίλ. Η εναντίωση μπορεί, συγκεκριμένα, να αφορά και τη συμμόρφωσή σας προς κάποια απόφαση την οποία λάβαμε με αυτοματοποιημένα μέσα. Στην τελευταία αυτή περίπτωση, μπορείτε να απαιτήσετε από εμάς να σας επιτρέψουμε να παρέμβετε. (Δικαίωμα εναντίωσης – Αυτοματοποιημένη ατομική λήψη αποφάσεων)
  • να σας παρέχουμε τα δεδομένα σας σε συγκεκριμένη μορφή (συνήθως αναγνώσιμη από μηχανήματα) ή να τα μεταφέρουμε απευθείας σε άλλον υπεύθυνο κατόπιν  δικής σας υπόδειξης, εφόσον, βέβαια, αυτό είναι τεχνικά εφικτό και πάντα υπό τις προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος. (Δικαίωμα στη φορητότητα).
  • να μην επεξεργαζόμαστε εφεξής τα δεδομένα σας, παρέχοντάς σας τη δυνατότητα να ανακαλέσετε ελεύθερα τη συγκατάθεση (συναίνεση) που μας έχετε δώσει.

Μπορείτε να απευθύνετε τα αιτήματά σας μέσω email απευθυνόμενοι στην διεύθυνση info@liakopoulosimports.com.

Η Εταιρεία μας θα ικανοποιεί όλα τα αιτήματά σας εντός ενός(1) μήνα. Σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις, που η ικανοποίηση των δικαιωμάτων σας είναι σχεδόν αδύνατη για εμάς, θα σας ενημερώνουμε άμεσα εξηγώντας σας  τους λόγους της σχετικής μας αδυναμίας.

Σε περίπτωση που θεωρείτε ότι παραβιάζεται το ισχύον Νομοθετικό Πλαίσιο για την προστασία των Προσωπικών σας Δεδομένων, διατηρείτε το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr).

V. Στοιχεία Επικοινωνίας

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

Λιακόπουλος Εισαγωγική

Μαυροκορδάτου 147, 38221 Βόλος
2421087383

info@liakopoulosimports.com

 

VI.Ημερομηνία ισχύος- Τροποποιήσεις
Έκδοση 1.1, Δημοσιεύθηκε στις 30/6/2020

X