Ωράριο Λειτουργίας: 09:00 - 16:00
Τηλέφωνο: 24210 87383
Banner for Espa

Χρόνοι Παράδοσης

Παραγγελία προς εκτέλεση & παράδοση
Η παραγγελία σας ετοιμάζεται εντός 72 ωρών από την υποβολή της και μόλις παραδοθεί στην εκάστοτε εταιρεία ταχυμεταφορών λαμβάνετε το email “Εξέλιξη της παραγγελίας”, όπου και αναγράφεται ο αριθμός αποστολής (voucher) καθώς κι ο ακριβής χρόνος παράδοσης.

Στην περίπτωση εξόφλησης με τραπεζική κατάθεση, θα χρειαστεί να επιβεβαιώσουμε την κατάθεση σας πριν προχωρήσουμε σε συλλογή & αποστολή της παραγγελίας σας.

Οι παραγγελίες Παρασκευής (μετά τις 12:00μ.μ.), Σαββάτου και Κυριακής παραδίδονται στην εκάστοτε εταιρεία ταχυμεταφορών έχοντας ως αρχή του χρονικού ορίου των 72 ωρών την Δευτέρα.

Εάν επιθυμείτε συγκεκριμένη ώρα και ημέρα παράδοσης, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών.  Στην περίπτωση αυτή ενδέχεται να υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις για την υπηρεσία αυτή.

Η επιχείρηση “Λιακόπουλος Εισαγωγική” δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις των παραδόσεων των παραγγελθέντων προϊόντων, που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα της ή συνιστούν γεγονότα ανωτέρας βίας, όπως προβλήματα στο οδικό δίκτυο, έντονα καιρικά φαινόμενα, απεργίες κ.τ.λ.

X